CORONA / COVID-19


Kunnen wij jou helpen?

De maatregelen als gevolg van de Corona-uitbraak in Nederland volgen elkaar in snel tempo op. Gelukkig zijn er goede maatregelen gelanceerd om de negatieve economische gevolgen voor ondernemers zoveel mogelijk te beperken, zoals de Noodfonds overbrugging Werkgelegenheid (NOW) en uitstel voor het betalen van belasting. Weet jij als werkgever welke regelingen er voor jou zijn? Of, welke maatregelen jij in de onderneming moet nemen ten gevolge van het coronavirus? Of, zit jij met je handen in het haar en heb je geen idee meer waar je allemaal rekening mee moet houden? Dan ben je op de juiste plek!

Wie is PAVO Advice?

Wij kunnen ons voorstellen dat jij met veel vragen zit en daar willen wij graag bij helpen. Als familiebedrijf uit Hoorn (NH) vinden wij het belangrijk om elkaar te helpen en steunen waar nodig. In deze moeilijke fase willen wij van PAVO Advice de ondernemer hulp bieden.

Wij richten ons met name op de ondernemer, omdat de ondernemer een belangrijke rol speelt voor zowel de economie alsook voor de medewerkers in loondienst. In deze tijd kunnen beslissingen van de ondernemer cruciaal zijn voor de medewerker. De maatregelen zijn erop gericht om medewerkers hun baan te laten behouden, maar wat als dat nu niet mogelijk is? Soms kun je er niet omheen. Uiteraard denken wij graag met je mee in mogelijkheden. Juist nu, de fase waarin we steeds meer dingen minder of helemaal niet mogen doen, is het van belang dat we elkaar helpen. Wij van PAVO Advice voelen dat ook en daarom bieden wij onze hulp aan zodat wij samen deze crisis kunnen bedwingen en mogelijk controleren.

Welke vragen kun jij hebben?

Het kan gaan over de maatregelen die de overheid bekend heeft gemaakt, hoe je als werkgever om moet gaan met thuiswerken en een ergonomische werkplek, wanneer je loon door moet betalen en wanneer niet. Misschien wil je wel overleggen welke mogelijkheden er zijn binnen het bedrijf. Geen vraag is te gek, alles is mogelijk, wij denken graag met je mee.

Aangezien kinderopvang en scholen zijn gesloten hebben wij een aantal keer dezelfde vraag gekregen: wat als mijn medewerkers thuis werkt, maar niet kan werken, omdat haar kind ziek is? In dit geval kun je altijd een beroep doen op kortdurend zorgverlof en betaal je minimaal 70% van het salaris door. Dit is een voorbeeld, uiteraard krijgen wij veel gevarieerde vragen binnen, maar voor elke vraag vinden wij samen een oplossing.

Wij van PAVO Advice zijn experts op het gebied van HR. Naast het geven van advies m.b.t. de Corona-maatregelen kunnen wij uiteraard ook advies geven over de gehele breedte van HR. Denk aan het verbeteren van processen, het begeleiden van verzuim of het opstellen van een personeelshandboek.

Contact

Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, we maken graag GEHEEL VRIJBLIJVEND kennis met jou en kijken samen wat we voor je kunnen betekenen. Vanwege de maatregelen doen wij dit uiteraard telefonisch. Onze HR-specialisten denken graag met je mee. SAMEN komen wij er!

Wil je nader met ons kennis maken? Kijk dan op de pagina over ons.