Pavo Advice.

De full-service HR-dienstverlener voor ondernemers in West-Friesland.

Voor ondernemers in West-Friesland bieden wij volledige ontzorging op het gebied van HR. Wij zorgen dat jij je als ondernemer op de core business kunt richten en wij op jouw personeelszaken. Samen zorgen we voor de juiste expertise op de juiste plek.

Groei en focus op je kernactiviteiten

Dat is natuurlijk wat jij graag wilt als ondernemer. Door de HR-werkzaamheden (deels) uit te besteden, kun jij volledig op jouw core business focussen en zijn wij er voor alle HR-zaken. Je kunt ervoor kiezen om een deel van de HR-activiteiten aan ons over te laten, maar je kunt er ook voor kiezen om alle werkzaamheden aan ons uit te besteden. Wat we wel en niet doen, stemmen we nauwkeurig af. Wij gaan voor maatwerk.

Lees meer

Onze werkwijze

Tijdens onze werkwijze vinden wij persoonlijk contact essentieel.

Als eerst zullen we een kennismaking maken om jouw als ondernemer en je bedrijf beter te leren kennen. Wij leren de cultuur en organisatie goed kennen om zo ook een beter advies te kunnen uitbrengen. Maar ook belangrijk tijdens dit gesprek is dat je ons kan leren kennen.

Na deze kennismaking ontvang je van ons een vragenlijst via de mail. Het invullen hiervan duurt max. 10 minuten. Deze vragenlijst kan door één of meerdere personen worden ingevuld, waarbij er eventueel een vergelijking kan worden gemaakt. De vragenlijst wordt altijd door de ondernemer ingevuld en eventueel ook door iemand die een aantal HR-werkzaamheden uitvoert.

Door de ingevulde vragenlijst krijgen wij inzicht in verschillende HR-thema’s binnen jouw organisatie. Na deze vragenlijst stellen wij jouw knelpunten en kansen in kaart. Dit wordt gecommuniceerd middels een adviesrapportage, die we mondeling toelichten. De tips en adviezen uit de adviesrapportage kun je zelf oppakken of onze hulp voor inschakelen.

Lees meer

Diensten

Onze dienstverleningspakketten zijn opgesplitst in drie niveaus: basis t/m premium. Wij gaan altijd voor maatwerk en daarom is ook een combinatie van verschillende pakketten een mogelijkheid. Samen kijken wij naar de beste invulling! Kijk op onze website voor meer informatie.

De ene ondernemer wil graag de basisadministratie uitbesteden, omdat er wel een HR-adviseur aanwezig is die de advisering en strategische kant invult. Andere ondernemers willen juist gebruik maken van het premium pakket, omdat er alleen een HR-medewerker voor de administratie in dienst is. Uiteraard is er ook nog een optie om te fungeren als volledige HR-afdeling. Wij hebben HR-medewerkers, Adviseurs maar ook een Strategische Business Partner in dienst. Als je kiest voor het totale pakket, heb je een volledige HR Afdeling tot je beschikking.

Lees meer

Wil je meer weten over onze dienstverleningspakketten?

Wat kunnen wij doen voor jou?

Wat je wilt uitbesteden en in hoeverre, is geheel aan jou. Uiteraard met ons advies. Wij zijn flexibel inzetbaar, van 4 uur per week tot 40 uur per week. Door een goede samenstelling van enthousiaste PAVO collega’s kunnen wij je op alle HR zaken ontzorgen.

Heb je alleen een sparringspartner nodig of wil je bepaalde documenten door ons laten opstellen? Dan kun je een ‘HR strippenkaart’ kopen. Dit is een strippenkaart van 15 uur waarbij wij kunnen adviseren, sparren of taken uitvoeren. Deze strippenkaart is €1.000,- en is 12 maanden geldig. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een Personeelshandboek of een Arbo- en Verzuimbeleid. Sommige klanten hebben geen geldige RI&E, wij kunnen dit traject begeleiden zodat je over een geldige RI&E en Plan van aanpak beschikt.

De eerste vijf bedrijven ontvangen 20% korting op de strippenkaart

Claim jouw 20% korting!
Lees meer

Aanbieding

Reageer voor 1 december 2022 en ontvang het traject van de HR QuickScan en adviesrapportage helemaal gratis!

Contact

Wil jij als ondernemer weer ondernemen? Je passie volgen? En jouw personeelszaken bij experts onderbrengen? Advies over een bepaalde situatie of een goede basis qua documentatie aanleggen? Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die PAVO Advice biedt. Ons gedreven en enthousiast team kan alle HR-werkzaamheden uit handen nemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te mailen naar: hr@pavoadvice.nl of bel naar 0229-317444.

Meer info

Lees meer