Human Resources

Mens in bedrijf

Doe nu wat je écht wilt doen

Wat kunnen onze PAVO HR Professionals voor je betekenen?

Jouw focus op core business, onze focus op HR

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het goud binnen je organisatie. Een goed personeelsbeleid houdt de belangen van werknemers en werkgevers in balans. Essentieel voor groei, maar voor de ondernemer vaak geen favoriete bezigheid. PAVO is jouw partner en biedt jou de mogelijkheid focus te leggen op jouw core business.

Als ondernemer wil je innoveren en groeien in waar jij als ondernemer sterk in bent. Maar groei heeft ook een keerzijde. Meer werk betekent meer personeel en meer administratieve rompslomp. Je rol verschuift. Naast jouw core business krijg je te maken met personeelszaken. Met vragen zoals: mag dit contract worden verlengd? Hoe ga ik om met goed of minder goed presterende medewerkers? Hoe ga ik om met ziekte en verzuim? HR-taken zijn tijdrovend en vragen om specifieke kennis. Het beneemt je de vrijheid die je als ondernemer zo nodig hebt om je core business te bedrijven. Dus wat doe je nu?

PAVO Advice neemt HR zaken graag uit handen. Ons team haalt het beste uit medewerker en organisatie, omdat we ze laten doen waar ze goed in zijn. Maar ook doordat we processen zo inrichten dat alles zorgeloos verloopt. Van administratieve HR werkzaamheden tot het ontwikkelen van een Persoonlijk Ontwikkel Plan voor je medewerker. Zowel werknemer als werkgever vindt in PAVO Advice een betrokken en deskundig partner, coach en adviseur. Ook voor de Werving & Selectie van nieuwe medewerkers. Zo brengen we de mens in bedrijf in beweging.

Eén aanspreekpunt

Het hele PAVO team staat voor je klaar, maar je hebt één aanspreekpunt. Wij kunnen jouw HR kantoor op afstand zijn of een dag(deel) op locatie werken. Alles is mogelijk. Samen met jou bekijken we wat het beste bij jouw onderneming past.

Langdurige, duurzame relatie

Onze HR dienstverlening kenmerkt zich door de persoonlijke, open en eerlijke aanpak. Transparant en zonder verrassingen. Wij kijken graag verder dan de huidige situatie ons vertelt. Bij ons advies en de implementatie houden wij rekening met de wensen voor de toekomst. Het personeelsbeleid zal op de wensen en de toekomst naar gelang aangepast worden. Zo dragen wij een stukje bij aan de groei van je bedrijf én aan de mens in bedrijf.

Onze werkwijze


Kennismaking
HR QuickScan
Adviesrapportage
Implementatie

Kennismaking

In een eerste gesprek maken wij kennis met jou als ondernemer en luisteren wij naar de wensen en ideeën die bij jou leven. PAVO stelt vragen om, in onderling overleg, tot een goed beeld te komen. We streven naar een overzicht waarbij de organisatie duidelijk wordt voor ons en natuurlijk hoe HR bij jou is ingericht. Als het beeld helder is gaan we over naar de QuickScan.

HR QuickScan

Na kennismaking stellen wij vragen via onze HR QuickScan die jij, via een beveiligde link, invult. Het totaalbeeld wordt steeds helderder.

Adviesrapportage

PAVO brengt op een snelle en eenvoudige manier jouw huidige personeelszaken in kaart. Na het gesprek en de HR QuickScan stellen wij een adviesrapportage op, welke ingaat op diverse HR thema’s. In een vervolggesprek bespreken we de adviesrapportage (de uitslagen, de wensen en mogelijkheden tot verbetering).

Implementatie

Na overeenstemming zorgen wij voor een zorgvuldige implementatie binnen het bedrijf. Met een heldere en duidelijke uitleg aan de betrokken medewerkers.

HR QuickScan

Snel en eenvoudig inzicht in jouw personeelszaken

De HR QuickScan is een online vragenlijst die ingaat op diverse HR thema’s. Het geeft ons een beeld van de huidige HR inrichting. Op basis van Kennismaking & QuickScan kunnen wij gerichte adviezen geven. Het invullen van onze HR QuickScan duurt slechts 10 minuten.

Meer info

Onze pakketten

Al vanaf €50,- per medewerker per maand

Basis

Personeelsadministratie

Basis plus

Processen op orde

Premium

Waarborgen stabiele toekomst

Strippenkaart

Wil je graag ondersteuning op HR maar weet je niet precies wanneer of waarvoor? Dan is onze strippenkaart een uitkomst. Bij de strippenkaart zit je niet vast aan een aantal uren per week of een bepaald bedrag per medewerker.