Maak kennis met PAVO Advice!


Maak kennis met PAVO Advice!

Publicatie datum 4 september 2020

Eerder heb je een stuk kunnen lezen over hoe Cees en Roy van der Pouw uitweiden over hun bedrijf en ook over de toekomst hiervan. We hebben recent ons drie-jarig bestaan mogen vieren. Hier is de groei van het bedrijf ook benoemd. Meerdere mensen zijn nieuwsgierig geworden naar de rest van het PAVO Advice team. In dit artikel worden de werknemers voorgesteld.

 

Cees van der Pouw 

Cees heeft meer dan 30 jaar ervaring als operationeel directeur en manager bij financiële instellingen. Hij is een generalist met een specialisme in operations. Hij heeft aandacht voor de ontwikkeling van mensen. Als coach heeft hij vele collega’s begeleid en zien groeien. Na het bankwezen is hij overgestapt naar Werving & Selectie en Detachering. Hij herkent talenten en de waarde die zij kunnen hebben voor bedrijven. Luisteren en verbinden vanuit de menselijke maat. Vanuit die gedachte maakt hij bij PAVO de perfecte match tussen talent en bedrijf.

 

Roy van der Pouw

Roy heeft na zijn studie het vak Werving & Selectie en Detachering volledig omarmd. Hij deed 7 jaar ervaring op bij twee organisaties en begon in 2017 voor zichzelf. Roy houdt van dit vakgebied. Mensen en bedrijven met elkaar verbinden. Kandidaten en organisaties hebben steeds meer behoefte aan gedegen advies en begeleiding. En dat is precies wat PAVO biedt.

 

Jolanda van der Pouw

Jolanda is een ervaren en gedreven spil in de organisatie. Betalingsverkeer, HR, secretariële werkzaamheden en financiële administratie kennen geen geheimen voor haar. Zij ondersteunt klanten en voert de financiële administratie voor PAVO. Doordat zij dergelijke bedrijfsprocessen beheert en bewaakt, kunnen haar collega’s zonder zorgen over randzaken, hun eigen rol vervullen.

 

Nadine Spiering 

Nadine werkte in zowel het betalingsverkeer, de administratie als in de detailhandel. Ze schakelt snel en staat altijd in dienst van de klanten van PAVO. Voor hen verzorgt zij de administratie van A tot Z. Een veelzijdige spin in het web.

 

Margriet van Dijk  

Margriet bekleedde verschillende functies in de financiële sector. Projectmatig en procesmatig werken stonden centraal. Zij is leergierig is en bijt zich vast in de materie. De wens van de klant staat altijd centraal, ze bekijkt alle mogelijkheden en schakelt direct.

 

Joost Seeboldt 

Joost heeft binnen de wereld van werving en selectie een schat aan ervaring opgedaan. Zowel aan corporate- als aan bureauzijde. Het maakt hem tot veelzijdig recruiter en adviseur. Hij begon ooit als automonteur en groeide ook binnen die sector door tot adviseur. Door zijn affiniteit met en kennis van techniek volgt hij nieuwe trends en technieken op de voet. Deze kennis zet hij graag in voor klanten van PAVO.

 

Yvonne Dekker-de Maat 

Yvonne is na haar studie Human Resource Management, met als Minor Learning & Development, in de detailhandel gestart als bedrijfsleidster. Vervolgens bekwaamde zij zich in de HR. Vanuit haar ervaring weet ze hoe groot de uitdaging kan zijn om medewerkers tevreden te houden. Met haar ondernemende, creatieve en probleemoplossende instelling helpt ze ondernemers hierbij. Zij zet een solide HR afdeling neer en zorgt voor een consequente uitvoering van het HR-beleid. Het geeft haar energie als ze samen met de klant resultaten boekt.

 

Esmee Veenstra

Esmee heeft de HBO studie Business Innovation afgerond. Zij is met haar gevoel voor creativiteit, vernieuwing en humor een goede aanvulling voor het team. Esmee kan met nieuwe perspectieven naar bestaande dingen kijken en zo kleine en grote bedrijven helpen met zowel marketing als met recruitment. Zij beheert onze Social media, ondersteunt het recruitment team en is een scherpe sparringspartner.

 

Rianne Steinz 

Rianne studeert momenteel nog voor Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Omdat zij veel interesse heeft in het verzuim in een organisatie volgt ze de minor Arbeid en Gezondheid. Rianne haar interesses lopen in het vakgebied uit vanaf administratie tot het houden van gesprekken met medewerkers. Doordat de theorie van de opleiding nog vers in het hoofd zit kan zij met een frisse blik kijken naar de HR-processen in een organisatie.


Tsjang Ye 

Tsjang volgde de studie bedrijfskunde, met als specialisaties HRM en ICT. Meer dan dertig jaar werkte hij als manager bij verschillende bedrijven. Als rol en lijn manager, maar ook als programma- en projectmanager. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor het motiveren, begeleiden en ontwikkelen van medewerkers. Tsjang heeft ervaren dat aandacht voor positieve samenwerking en gemotiveerde medewerkers altijd leidt tot een prima resultaat. Deze kernwaarden staan ook bij PAVO centraal en daar draagt hij graag zijn steentje aan bij.

 

Caresse Bolte 

Caresse is momenteel nog bezig met de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze heeft veel interesse in online marketing en gaat daarom bij ons aan de slag als stagiaire marketing. Naast dit vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn en nieuwe markten te onderzoeken. Hier gaat Caresse de komende periode dan ook mee aan de slag.

 

Contact

Wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten rondom HR en Recruitment? Hou de nieuwspagina in de gaten of neem contact met ons op. Vergeet PAVO Advice niet te volgen op LinkedIn en Facebook!

Tags : collega's, HR, Over ons, pavo advice, recruitment,