PAVO Advice, de full-service HR dienstverlener in West-Friesland 


PAVO Advice, de full-service HR dienstverlener in West-Friesland 

Publicatie datum 28 augustus 2020

Auteur: Yvonne Dekker

Wij van PAVO Advice kunnen alle HR-werkzaamheden uit handen nemen. Zodat jij je kunt focussen op de corebusiness. Onze full-service HR-dienstverlening is uitermate geschikt voor het MKB en voor bedrijven die (nog) niet beschikken over een vakbekwame HR-professional. Dit zodat wij alle HR-werkzaamheden kunnen verrichten. Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van onze diensten af te nemen. Zoals bijvoorbeeld alleen de administratieve rol, waardoor de HR-professional binnen de organisatie kan doorgroeien. We hanteren diverse HR-dienstverleningspakketten, echter is maatwerk ook een optie. Iedere organisatie is tenslotte anders. 

 

Vakbekwame HR-professionals

PAVO Advice is een familiebedrijf en beschikt over vakbekwame HR-professionals. Door de samenstelling van het team vertegenwoordigen wij verschillende disciplines en is er altijd een back-up aanwezig. Er zijn altijd minimaal 2 Consultants aan jouw organisatie gekoppeld, zodat wij continuïteit kunnen waarborgen. En een bijkomend voordeel is dat je met ons geen rekening hoeft te houden met transitievergoeding of met verzuim, een fijne besparing! 

 

Als je gebruikt maakt van onze full-service HR-dienstverlening kun je rekenen op een vast aanspreekpunt. Ons team werkt vanaf afstand, maar bij voorkeur van de klant is het ook mogelijk om enkele dagen in de week aanwezig te zijn op locatie. Dit gebeurt allemaal in overleg. 

 

Persoonlijk en eerlijk 

Wij zijn een full-service HR-dienstverlener die zich kenmerkt door een persoonlijke en eerlijke aanpak. Wij kijken graag verder dan de huidige situatie ons vertelt. Voordat wij van start gaan met de dienstverlening, maken wij een inventarisatie van de huidige HR-afdeling. Hierbij bekijken wij kansen en mogelijkheden zodat wij onze focus goed leggen en de afdeling klaar kunnen maken voor de toekomst. Onze HR QuickScan behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een digitale vragenlijst welke zich focust op diverse HR-thema’s en daarbij een globaal inzicht geeft in de volwassenheid van de HR-afdeling. Op die manier kunnen wij een goed beeld vormen waar wij zowel onze adviezen alsook onze aanpak op kunnen afstemmen. 

 

Wil jij hulp bij het professionaliseren of opzetten van je HR-afdeling? Wil jij hulp bij de administratieve uitvoering van de HR-werkzaamheden of juist hulp bij de beleidsmatige en strategische kant? Wij denken graag met je mee. Ook af en toe advies inwinnen behoort tot de mogelijkheden, wij hebben namelijk ook een strippenkaart.

 

Contact

Wil je meer informatie over de strippenkaart, HR-dienstverleningpakketten of de quickscan? Neem contact met ons op of bel naar 0229 317 444 en wij delen alle mogelijkheden met jou.

 

 

 

Tags : familiebedrijf, HR, HR dienstverlening, HR-professionals, MKB, organisatie, pavo advice, twee consultants, West-Friesland,