Wat kan PAVO Advice voor jou betekenen?


Wat kan PAVO Advice voor jou betekenen?

Publicatie datum 22 februari 2021

‘Hoe hou ik mijn personeel tevreden?’ ‘Waar vind ik het juiste personeel dat binnen mijn organisatie past?’ En ‘Waar hebben werknemers recht op?’. Dit zijn enkele vragen waar ondernemers mee kampen. De oplossing hiervoor? PAVO Advice.

 

Puzzelstuk

Naast dat Pavo Advice een echt West-Fries familiebedrijf is, zijn wij ook het ontbrekende puzzelstuk voor veel MKB-bedrijven. Wij bieden de mogelijkheid om ondernemers weer ‘gewoon’ te laten ondernemen. Dit door hen te ontzorgen op het gebied van HR en Recruitment. Wij hebben een gevarieerd team met de daarbij behorende kennis en expertise. Van administratieve taken tot aan het plaatsen van talent en van personeelshandboeken opstellen tot vacatures schrijven. Oftewel: Wij vinden en verbinden!

 

HR

PAVO Advice neemt HR-zaken graag uit handen. Ons team haalt het beste uit medewerker en organisatie, omdat we ze laten doen waar ze goed in zijn. Maar ook doordat we processen zo inrichten dat alles zorgeloos verloopt. Van administratieve HR-werkzaamheden tot het ontwikkelen van een Persoonlijk Ontwikkel Plan voor je medewerkers. Zowel werknemer als werkgever vindt in PAVO Advice een betrokken en deskundig partner, coach en adviseur.

 

Recruitment

Recruitment, je doet het er niet even bij. Jij bent immers bezig met jouw core business. Maar het plaatsen van het juiste talent op de juiste plek is essentieel voor groei en succes. Geen nood, onze professionals helpen bij het aantrekken van talent. Dit doen we door te zoeken, vinden én verbinden. Met een wervingsstrategie op maat zorgen wij voor de perfecte match tussen kandidaat en bedrijf.

 

Mogelijkheden

Wij bieden een partnerschap op maat aan. Heb je af en toe behoefte aan advies rondom HR? Kies dan voor een strippenkaart. Je bepaalt zelf wanneer je ons wil inzetten. Of moet de hele HR-afdeling opgestart of overgenomen worden? Kies dan voor een van onze dienstverleningspakketten, van basis tot premium. Weet je nog niet waar jouw organisatie behoefte aan heeft? Wij bieden ook een Quickscan aan om te kijken om problemen te detecteren en te ondersteunen waar nodig. Heb je met regelmaat nieuw talent nodig? Denk er dan over na om een Recruitment professional vast in te huren. Er is ook altijd de optie om voor no cure, no pay te kiezen. Dit zijn slechts enkele opties die wij bieden.

 

Contact

Kunnen wij jouw organisatie ondersteunen? Neem dan contact met ons op via email: info@pavoadvice.nl of bel naar Roy van der Pouw op 06-13211875.

 

Wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten rondom HR en Recruitment? Hou de nieuwspagina in de gaten. Vergeet PAVO Advice niet te volgen op LinkedIn, Instagram en Facebook!

 

Gerelateerde artikelen

De start van PAVO Advice

Maak kennis met PAVO Advice

PAVO Advice, de full-service HR dienstverlener in West-Friesland

Thuiswerktijd – Cees van der Pouw

Thuiswerktijd – Joost Seeboldt

Thuiswerktijd – Esmee Veenstra

Tags : dienstverlener, full-service HR-dienstverlener, HR, HR werkzaamheden, HR-advies, Strippenkaart,