HR-
outsourcing

Denk jij er wel eens aan om afstand te doen van je HR-afdeling of afdeling Personeelszaken? Wil jij, in plaats van 1 fulltime/parttime HR-medewerker, de beschikking hebben over een hele afdeling? En dus ook beschikken over veel meer HR-expertise? Maak kennis met PAVO Advice, jouw HR-dienstverlener in West-Friesland.

Je HR-afdeling of afdeling Personeelszaken outsourcen heeft vele voordelen. Veel organisaties kiezen ervoor om zich te focussen op hun kern-werkzaamheden en denken aan uitbesteding van zaken als IT en HR. Een hele verstandige keuze, want een dienstverleningsbureau die zich focust op bijvoorbeeld HR, beschikt over veel meer kennis! PAVO Advice is graag jouw HR-dienstverlener. Wij nemen alle HR-werkzaamheden uit handen, zonder zorgen. Jij kunt je focussen op je kern-werkzaamheden en wij ook.

Meer info

Groei en focus op je kernactiviteiten

Dat is natuurlijk wat jij graag wilt als ondernemer. Door HR te outsourcen kan jij volledig op jouw core business focussen en zijn wij er voor alle HR-zaken. Je kunt ervoor kiezen om een deel van de HR-activiteiten aan ons over te laten, maar je kunt er ook voor kiezen om alle werkzaamheden aan ons uit te besteden. Wat we wel en niet doen, stemmen we nauwkeurig af. Wij gaan voor maatwerk.

Meer info

Aanpak

Voordat wij van start gaan verrichten wij (een kort of uitgebreid) onderzoek in je organisatie en nemen wij een HR QuickScan af. Naar aanleiding daarvan stellen wij een adviesrapportage en plan op, waarmee wij inzicht brengen in de HR-inrichting, jullie wensen en vooral kansen voor de toekomst. Wij zijn een nuchtere West-Friese onderneming, waarbij wij gewend zijn om meteen aan het werk te gaan. Geen ellenlange rapporten, maar mouwen opstropen en aan de slag na een inventarisatie. Wij gaan graag voor een duurzame relatie, een goede investering voor ons beide!

 

Wil je in de startfase controle houden over alle HR of personele zaken? Geen probleem, afhankelijk van jouw wensen betrekken wij je overal bij. Door een samenwerking met ons heb je altijd jouw HR-experts binnen handbereik, er is altijd iemand beschikbaar. Wij zijn een enthousiast team die elkaar ondersteunen in de werkzaamheden. Zo heb je ook nooit te maken met vakanties of verzuim, want al het werk gaat door met PAVO Advice!

 

Misschien heb je wel een HR-medewerker in dienst, maar heb je behoefte aan alleen uitbesteding van de administratieve zaken of juist strategisch zaken. Ook dit zijn mogelijkheden. Je kunt ook alleen administratieve zaken of bijvoorbeeld de verzuimbegeleiding aan ons overlaten. Nogmaals: wij gaan voor maatwerk en kijken samen naar de beste oplossing.

Meer info

Wat kunnen wij doen voor jou?

Wat je wilt uitbesteden en in hoeverre, is geheel aan jou. Uiteraard met ons advies. Wij zijn flexibel inzetbaar, van 4 uur per week tot 40 uur per week. Door een goede samenstelling van enthousiaste PAVO collega’s kunnen wij je op alle HR zaken ontzorgen.

 

Heb je alleen een sparringspartner nodig of wil je bepaalde documenten door ons laten opstellen? Dan kun je een ‘HR strippenkaart’ kopen. Dit is een strippenkaart van 15 uur waarbij wij kunnen adviseren, sparren of taken uitvoeren. Deze strippenkaart is €1.000,- euro en is 12 maanden geldig. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een Personeelshandboek of een Arbo- en Verzuimbeleid. Sommige klanten hebben geen geldige RI&E, wij kunnen dit traject begeleiden zodat je over een geldige RI&E en Plan van aanpak beschikt. Wij hebben ook Preventiemedewerkers in dienst die je bedrijf hiervoor kunnen vertegenwoordigen.

Meer info

Meer informatie over HR?

Contact

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? En vooral, wat het voor jou kan opleveren? Neem vrijblijvend contact met ons op.