Over ons

Prettig kennis te maken!

Alles is mogelijk als je maar durft

Wij zijn PAVO

Ons team kijkt met jou voorbij de horizon

Ook binnen PAVO zetten we de juiste persoon op de juiste plek. Door onze expertise te bundelen kunnen we ook voor jouw bedrijf de juiste verbindingen maken. Onze medewerkers zijn allemaal professionals in hun vakgebied. Samen vormen zij een hecht team dat jou en jouw bedrijf helpt groeien. Tot ver in de toekomst.

Mensen verbinden en succes waarborgen

Mensen verbinden. Dat is de gedeelde passie van vader en zoon Cees en Roy van der Pouw. Met hun jarenlange ervaring binnen de Financiële branche en de Werving & Selectie vormen zij de ideale combinatie om mens en bedrijf bij te staan in hun weg naar succes. En om dat succes ook te waarborgen. Zij vormen de perfecte match om ook voor jou de perfecte match te vinden. Tussen mens en bedrijf. Kandidaat en onderneming. Talent en uitdaging. Heden en toekomst. Zij zien kansen nog voor ze zich voordoen. Want het oog van PAVO kijkt ver voorbij de horizon.

Verschillende disciplines, dezelfde mindset

In 2017 richtten zij PAVO Advice op. Samen met hun echtgenoten. Als levenspartners zijn zij tegelijkertijd verschillend en aanvullend. Binnen het familiebedrijf weten zij uitstekend wat zij aan elkaar hebben. Samen met hun medewerkers: gelijkgestemden en experts binnen hun vakgebied. Verschillende disciplines, maar volledig complementair aan elkaar. Mensen op wie zij bouwen en vertrouwen. Samen met het team buigen zij zich over alle vraagstukken op het gebied van HR en Recruitment. Oplossingsgericht en toekomstgericht.

Klaar voor jouw toekomst

‘Wij nemen je graag alle zorgen omtrent personeelswerving en personeelszaken uit handen. Samen bouwen we aan een langetermijnrelatie. Vanuit gedeelde principes en de juiste mindset. Voor werkelijke verbinding tussen mensen. Voor talent in bedrijf. Zodat jij de focus kunt leggen op waar jij goed in bent en PAVO Advice bijdraagt aan blijvend resultaat. Klaar voor de toekomst. Jouw toekomst. Voorbij de horizon.’

 
 

Niveshni Rajaram


Bekijk bio

Marcia Wiggemansen


Bekijk bio

Naomi van den Akker


Bekijk bio

Cees van der Pouw


Bekijk bio

Roy van der Pouw


Bekijk bio

Barbara Bisschop


Bekijk bio

Rianne Steinz


Bekijk bio

Yvonne Dekker


Bekijk bio

Margriet van Dijk


Bekijk bio

Nadine Spiering


Bekijk bio

Jolanda van der Pouw


Bekijk bio