Recruitment

Talent in bedrijf

PAVO heeft oog voor jou

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

De perfecte match tussen kandidaat en bedrijf

Recruitment, je doet het er niet even bij. Jij bent immers bezig met jouw core business. Maar plaatsen van het juiste talent op de juiste plek is essentieel voor groei en succes. Geen nood, onze professionals helpen bij het aantrekken van talent. Dit doen we door te zoeken, vinden én verbinden. Dit resulteert in een duurzame relatie wat wij belangrijk vinden en tot uiting komt in goed partnerschap. Voor het MKB en het grootbedrijf zijn wij de partner voor alle Werving & Selectie vraagstukken. Voor de kandidaat zijn wij talentscout en coach. Zo brengen wij het talent in bedrijf.

Met een wervingsstrategie op maat zorgen wij voor de perfecte match tussen kandidaat en bedrijf. Voor een vaste aanstelling, detachering of interim opdrachten. Daarnaast zorgen wij voor de juiste onboarding of bieden wij assistentie indien de ondernemer dit zelf verzorgt. Betrokken medewerkers zijn de beste ambassadeurs voor je bedrijf en zij zijn onderdeel bij het aantrekken van nieuw en talentvol personeel. Samen werken we aan het succes van de organisatie richting de toekomst.

Wendbaar en flexibel

Samen met onze specialisten in HR zorgen wij voor een agile werkomgeving. Het maakt je organisatie wendbaar en flexibel. Om snel en effectief in te kunnen spelen op veranderingen binnen het economische landschap. Daarbij staat tevredenheid van klanten voorop, met oog voor het welzijn van de medewerkers en gezonde bedrijfsresultaten. PAVO brengt talent in bedrijf in beweging.